CLAUS JACOBSEN KOMMUNIKATION
Kommunikation Medietræning Journalistik Film TV Bøger

Supplerende CV-profil

Claus Jacobsens erfaring bygger derudover på en 2-årig ansættelse ved rektoratet på Aarhus Universitet og udarbejdelse af en informationsplan for universitetet, flere end 100 TV-udsendelser til DR-TV: Kultur, Erhverv, Medier, Egnsbeskrivelser, Skibe og Mennesker, Børn/Unge, dansk og Internationalt fiskeri samt og om dansk og international idræt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Claus Jacobsen har som journalist og studievært i DR medvirket ved fire Olympiske Lege, desuden som kommunikationsrådgiver ved opbygning af Musikkens Hus i Nordjylland (Aalborg), som medierådgiver og redaktør ved en af verdens førende fiskemel- og fiskeolie producenter, FF Skagen, ad hoc konsulent og forfatter af faktablade til Udenrigsministeriet, Nordisk Råd og Nordisk Ministerråd og i en 10-årig periode fagkonsulent og forfatter ved Danmarks Nationalleksikon, Den Store Danske Encyklopædi.

 

Har skrevet 22 fag- og undervisningsbøger om journalistik, medier, kultur, erhverv, ulande, 27 danske småøer og om idræt samt om dansk og internationalt fiskeri og fiskeripolitik.

 

Skagen og skagensmalerne

Med base i Skagen har han udgivet tre bøger til forlaget Aschehoug / Lindhardt og Ringhof om skagensmalerne Michael Ancher, P.S. Krøyer, Anna Ancher samt om SKAGEN og om Brøndums Hotel – stedet og maden.

Er udgivet som E-bøger. Se mere under Bøger.

 

Claus Jacobsen er medlem af Dansk Journalistforbund og Dansk Forfatterforening.

Tidligere studievært i TV-avisen Claus Jacobsen har også medvirket som interviewer og studievært for DR ved fire Olympiske Lege.

Claus Jacobsen Kommunikation  •  Skagen Publishing House  ·  Phone + 45 8627 6609  ·  Mobil + 45 4029 9072  ·  E-mail: clausjacobsen@pc.dk

Stenvendervej 6, Studstrup, DK-8541 Skødstrup  ·  Brune Banke 23  ·  DK-9990 Skagen